Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، فرشید فلاح روز چهارشنبه در نشست گرامیداشت اصحاب رسانه به مناسبت ۱۷ مرداد روز خبرنگار در سالن اجتماعات یادگار امام استانداری سمنان ابراز داشت: ۳۰ دکه فروش مطبوعات در استان سمنان وجود دارد که سهم سمنان از این دکه‌ها صفر است.
وی ادامه داد: ایجاد دکه مطبوعاتی علاوه بر اشتغالزایی به اقتصاد مطبوعات نیز کمک خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: سه روزنامه، ۱۳ هفته‌نامه، پنج دو هفته‌نامه، ۲۸ فصل نامه، ۱۴ نمایندگی خبرگزاری، ۱۸ پایگاه خبری دارای مجوز و ۳۶ نمایندگی نشریات سراسری در استان سمنان وجود دارد.
فلاح با بیان اینکه تحقق سمنان به عنوان پایتخت کتاب نیازمند توجه است، تصریح کرد: اصحاب رسانه و مسولان استانی برای تحقق این راهبرد کمک کنند.
وی یادآور شد: در محورهای هشت‌گانه توسعه استان سمنان جایگاهی برای فرهنگ تعریف نشده و انتظار می‌رود یک ‌بازنگری در این زمینه انجام شود.
وی افزود: دولت به بخش اقتصاد تسهیلات با نرخ ۱۴ درصد یارانه می‌دهد، اما در بخش فرهنگ تسهیلات اشتغال با نرخ ۱۶ درصد پرداخت می‌شود و برای کمک به فعالان عرصه هنر و فرهنگ باید تلاش شود حمایت‌ها افزایش یابد.
فلاح خاطرنشان کرد: تنها ۱۶۰ بنگاه فرهنگی استان سمنان برای دریافت تسهیلات مشاغل آسیب‌دیده از کرونا در سامانه کارا ثبت نام کردند و نرخ سود این تسهیلات امکان استفاده را محدود کرده است.
وی اضافه کرد: اصحاب هنر، فرهنگ و رسانه با شیوع کرونا بیش از بخش‌های دیگر متحمل مشکل شدند و لازم است دولت کمک به فعالان این عرصه خاص بیبیند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان گفت: فعالان عرصه رسانه با درک شرایط و اهمیت امیدافزایی در جامعه با صلابت به کار خود ادامه می‌دهند و لازم است مسوولان نیز برای حل مشکلات این قشر توجه ویژه داشته باشند.
هفدم مرداد سالروز شهادت شهید صارمی روز خبرنگار نامگذاری شده است.

برچسب‌ها سمنان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مطبوعات و خبرگزاری های داخلی روز خبرنگار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سمنان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مطبوعات و خبرگزاری های داخلی روز خبرنگار سمنان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مطبوعات و خبرگزاری های داخلی روز خبرنگار استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۷۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختیارات استان‌ها در اجرای طرح مولد سازی افزایش می‌یابد

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم بازیان معاون وزیر اقتصاد و رئیس سازمان خصوصی‌سازی کشور شامگاه سه شنبه در نشست کارگروه مولدسازی دارایی‌های دولت در استان هرمزگان؛ هدف از اجرای طرح مولد سازی را ایجاد جاذبه و تسریع در تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام کشور دانست و اظهار داشت: بعضاً شاهد مقاومت‌هایی در برابر اجرای طرح مولدسازی هستیم که این مقاومت‌ها در بسیاری از موارد حاصل نگاه مدیران است چرا که آن‌ها از علاقه‌ای ندارند در زمان مدیریتشان ملکی را از دست دهند.

وی افزود: برخی از مدیران از دست دادن املاک را در مولدسازی مانند بازگشت بودجه به خزانه عیب می‌دانند در حالی که مولدسازی حُسنی بزرگ برای مدیران به شمار می‌آید و کاری جهاد گونه است.

بازیان گفت: اعتقاد ما این است که مولدسازی به جایی نخواهد رسید مگر اینکه سه اصلِ از دستگاه، با دستگاه و برای دستگاه در آن رعایت شود چنانچه معتقدیم تا زمانی که خود دستگاه‌های اجرایی به این درک نرسند و پای کار انجام مولدسازی نیایند این طرح به سرانجام نخواهد رسید.

وی تاکید کرد: یکی از راه‌های تشویق دستگاه‌های اجرایی به مولد سازی این است که منابع حاصل از مولدسازی برای خود دستگاهِ اجراییِ صاحب ملک هزینه شود.

رئیس سازمان خصوصی‌سازی کشور راهبردِ از استان، با استان و برای استان را دیگر رویکرد مولدسازی در کشور دانست و اظهار داشت: مولد سازی در مدیریت زمانی و فرآیندی دچار مشکل بود از این رو اختیارات مولدسازی را به استان‌ها واگذار کردیم و تنها کاری که در پایتخت انجام می‌شود قیمت‌گذاری نهایی است که آن هم به زودی به استان‌ها واگذار خواهد شد و اختیارات استان‌ها و استانداران برای اجرای این طرح بیشتر خواهد شد.

بازیان تاکید کرد: مردم باید نتیجه حاصل از مولدسازی را لمس کنند؛ مطمئن باشید اگر بیمارستانی که به دلیل کمبود اعتبارات با تأخیر در بهره‌برداری روبرو بوده یک روز هم زودتر افتتاح شود آثار و برکات آن برای جامعه سرازیر خواهد شد و اگر به دلیل تعللی که مدیری داشته به دلیل کمبود تخت بیمارستانی نفری جان خود را از دست دهد آن مدیر نیز در مرگ آن شخص مسئول خواهد بود.

وی بیان‌کرد: متأسفانه در استان هرمزگان شاهد وجود پروژه‌هایی هستیم که بیش از یک دهه با تأخیر در بهره‌برداری روبرو بوده‌اند در حالی که می‌توان این پروژه‌ها از طریق منابع مولد سازی به سرانجام رساند.

معاون وزیر اقتصاد و امور دارایی، خاطرنشان‌کرد: در شرایط محدودیت‌هایی که کشور در حوزه بودجه با آن روبرو است با اجرای مولد سازی می‌توان منابعی در حد بودجه جاری کشور را به کمک تکمیل پروژه‌های نیمه تمام آورد و بسیاری مسائل را مرتفع کرد.

کد خبر 6099778

دیگر خبرها

  • سرعت اینترنت باید روز به روز افزایش یابد
  • ثبت نام وام سکوها و کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال + جزئیات و لینک سایت https://1649.ir
  • سهمیه آرد نانوایی های تالش افزایش یابد
  • برپایی نمایشگاه طلایه داران اقتصاد مقاومتی در سمنان
  • افزایش قیمت نفت به دنبال حمله رژیم صهیونیستی به رفح
  • عملیات وعده صادق پاسخی به جبهه باطل است
  • اختیارات استان‌ها در اجرای طرح مولد سازی افزایش می‌یابد
  • شمسایی: جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد نفع دارد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه
  • شمسایی: منفعت برگزاری جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه است
  • برنامه ریزی برای ایجاد ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری در کشور